Music Stars  
De Music Stars is het opleidingsorkest van het K.S.M. Het orkest bestaat uit 23 muzikanten van jong tot oud. De meeste leerlingen die lid zijn komen na ongeveer 1,5 a 2 jaar muziekles bij het orkest spelen. Het is dan misschien nog niet zo eenvoudig, maar gelukkig zitten er ook een paar mensen bij uit het grote orkest die al wat langer spelen om de leerlingen te helpen. Er zijn ook leden uit het grote orkest die bij de Music Stars op een ander instrument spelen. Ria van Bijnen is de dirigente van het opleidingsorkest Music Stars. Ria is al jaren lid van het KSM en is ook dirigent van kinderkoor Sunshine, jongerenkoor Reaching Hand en het koor Nederpopenzo. De Music Stars repeteren elke maandag van 18.45 uur tot 19.45 uur in de Nieuwe Doelen. Daar wordt elke week hard geoefend voor de optredens die dit orkest regelmatig heeft. Zoals met Sinterklaas, lichtjesavond, Zuiderzee museum, in een verzorgingstehuis. Het kan ook zijn dat ze zelf een concert organiseren. Zo hebben zij o.a. de volgende concerten gegeven: Stars in Concert, Stars 4 You, Music Stars like jazz(tijdens het jazzfestival), Music Stars like pop. Misschien vind je het ook leuk om bij de Music Stars te komen spelen. De repetities op maandag zijn altijd heel gezellig, dus als je een keer wilt komen kijken, dan ben je van harte welkom.


JOIN THE BAND
Het leerlingenorkest van KSM, de Music Stars, heeft een mooi nummer ingespeeld. Iedereen thuis, maar zo toch leuk samen. Het nummer heet Join he Band! En dat is meteen een uitnodiging: kom erbij en doe mee. Onze nieuwe drummer, Joris Koomen, heeft de stap al gezet en drumt voor de eerste keer zijn partijtje mee.
Bekijk de video door op onderstaande link te klikken.
https://www.facebook.com/Musicstars.nl/videos/696436271048743/
Kom jij er ook bij? Kijk bij Algemene Info voor aanmelding.

Woensdag 26 juni 2019. Optreden bij basisschool Driespan, locatie Flosbeugel.

Als afsluitend evenement van hun goede doelen maand had de ouderraad van de basisschool aan de Music Stars gevraagd of het orkest wilde optreden. En natuurlijk willen wij dat. Want wij hopen ook dat er nog meer jeugd bij ons opleidingsorkest komt spelen. Een aantal kinderen van het Driespan mocht ook meedoen bij een stuk, Cyclist in Moscow. Zij lieten zich horen met diverse bellen. Het was de afsluiting van een leuk concert. Het programma was zeer divers: A night like this, Stupid Cupid, Beauty and the Beast, Songs from the Lion King, The Lion Sleeps Tonight, Hallelujah, Sofia, The Wild Westerns, en het nummer Zij Gelooft in mij waarin Jorien Schipper de zang voor haar rekening nam.

Hieronder de foto's van het optreden bij basisschool Driespan, locatie Flosbeugel.

 
 
 
 

Music Stars like Pop 2014/h2>

You'll be in my heart Cup Song

Michael Jackson medley

 
 
   
   Stars in Concert 2013 The Jazz Edition

Clublied kinderkoor Sunshine Haven’t met you yet
Enkhuizer Balletschool

Als ik de baas zou zijn van het journaal
kinderkoor Sunshine

O Ye Como Va
Enkhuizer Balletschool

Below the Sky’s Gate
Kinderkoor Sunshine
Enkhuizer Balletschool